top of page

Лабораторне заняття «Технологія виготовлення вершків»

  • Фото автора: admin
    admin
  • 7 квіт. 2021 р.
  • Читати 1 хв

Оновлено: 8 квіт. 2021 р.

Студентами ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» IV курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» було проведено лабораторне заняття з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії» з теми: «Технологія виготовлення вершків» на якому було проведено сепарування молока на сучасному обладнанні лабораторії «Харчових технологій».

Молочна галузь займає вагоме місце в структурі харчової промисловості України, адже молоко, як один з головних базових продуктів харчування є важливою складовою здорового раціону людини

Сучасний вітчизняний ринок пропонує значний асортимент молочних продуктів , одним з яких являються вершки. Вершки одержують сепаруванням молока. Вони мають широке застосування. З вершків одержують сметану і вершкове масло. Цей продукт використовують у виробництві деяких кондитерських і хлібобулочних виробів, морозива та ін.

Юлія ТКАЧЕНКО

викладач


герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

герб2023.png
  • Facebook
  • Instagram
  • icons-telegram-
сну.jpg
Logotyp-MON.jpg
нмц2019.png

Лічильник унікальних відвідувачів

Незалежно від кількості відвідувань сайту, користувач з однаковою IP-адресою враховуватиметься системою лише один раз

bottom of page