top of page

Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції

Викладачі технологічного відділення спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» 14 березня 2024 року взяли участь в онлайн-семінарі «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації», який підготував і провів ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету» разом з Науково-методичним центром ВФПО.




Учасники семінару обговорили питання євроінтеграційних процесів в харчовому законодавстві України, основні умови та принципи системи НАССР на підприємствах харчової галузі України, сучасні тенденції розвитку в хлібопекарській галузі харчової промисловості та використання інгредієнтів для покращення якості виробів і спрощення технологічного процесу, біорізноманіття сільського господарства для кращого харчування, здоров’я та покращення засобів до існування людства, а також стратегії підготовки фахівців у харчовій промисловості для відповіді на зростаючі вимоги до якості у контексті Європейської інтеграції.




Семінар пройшов інформаційно насичено і цікаво. Під час роботи відкритого мікрофону та  дискусії учасники семінару обмінювалися досвідом роботи підготовки фахівців нової формації з питань  підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції.

Дякуємо організаторам, модераторам, спікерам та учасникам семінару за отриманні знання та надбаний досвід.



39 переглядів

Comments


герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page