Викладачі технологічного відділення спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» 14 березня 2024 року взяли участь в онлайн-семінарі «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації», який підготував і провів ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету» разом з Науково-методичним центром ВФПО.


Учасники семінару обговорили питання євроінтеграційних процесів в харчовому законодавстві України, основні умови та принципи системи НАССР на підприємствах харчової галузі України, сучасні тенденції розвитку в хлібопекарській галузі харчової промисловості та використання інгредієнтів для покращення якості виробів і спрощення технологічного процесу, біорізноманіття сільського господарства для кращого харчування, здоров’я та покращення засобів до існування людства, а також стратегії підготовки фахівців у харчовій промисловості для відповіді на зростаючі вимоги до якості у контексті Європейської інтеграції.


Семінар пройшов інформаційно насичено і цікаво. Під час роботи відкритого мікрофону та дискусії учасники семінару обмінювалися досвідом роботи підготовки фахівців нової формації з питань підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції.
Дякуємо організаторам, модераторам, спікерам та учасникам семінару за отриманні знання та надбаний досвід.
