Науково–методичним центром вищої та фахової передвищої освіти 28 вересня 2022 року був проведений вебінар «БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ МЕДУ, АПІПРОДУКТІВ. ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМОГИ ЩОДО ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ».
Від ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» в цьому заході взяла участь викладач дисципліни «Технологія виробництва продукції бджільництва Рогозян О.В.
Мета заходу: висвітлення питань щодо якості та безпечності меду та апіпродуктів, їх виробництва та обігу; відповідності європейським вимогам контролю щодо якості та безпечності меду та апіпродуктів.
Модератор – Надія БОГАТКО, доктор ветеринарних наук, доцент, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та лабораторної діагностики Інституту післядипломного навчання керівників та спеціалістів Білоцерківського НАУ доповідала з даної теми, розкрила її в повному обсязі; порушила дуже важливі питання безпечності продуктів в Україні.
Практичну складову щодо якості контролю меду та апіпродуктів розкрилаАльона БОГАТКО – аспірант кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продукції тваринництва та патанатомії ім. Й.С. Загаєвського Білоцерківського НАУ.
Comments