top of page

Оновлення матеріальної бази триває.

Пріоритетним завданням розвитку ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» є оновлення матеріально-технічної бази для забезпечення належного рівня організації освітнього процесу.

Це дає можливість підтримувати основні засоби в належному стані, оновлювати обладнання, засоби навчання, тощо. Процес оновлення триває буде продовжуватися й надалі, оскільки це є запорукою якісної підготовки майбутніх фахівців аграрного напряму.

Для вдосконалення практичних навичок здобувачів освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва» та 211 «Ветеринарна медицина» сьогодні було отримано обладнання для проведення лабораторно-практичних занять з дисциплін: «Хірургія ветеринарної медицини», «Внутрішні незаразні хвороби», «Акушерство, гінекологія та штучне осіменіння», «Ветеринарно-санітарна експертиза». Це дозволить здобувачам освіти на сучасному рівні відпрацьовувати практичні навички, здобуті під час вивчення теоретичного курсу, забезпечить практичну основу професійних компетентностей з ветеринарного акушерства, гінекології, відтворення тварин, а також з ветеринарно-санітарної експертизи та внутрішніх незаразних хвороб.

голова циклової комісії

Оксана РАСХОДОВА


121 перегляд

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page