top of page

Вебінар про дослідження якості освіти PISA-2022

Викладачі математики ВСП «Старобільський фаховий коледж СНУ ім.В.Даля» Ткаченко Ю.А. і Новікова С.Ю. взяли участь у вебінарі на тему: «Розвиток навичок читання та математичної грамотності старшокласників у контексті дослідження PISA-2022» який проводила Громадська спілка «Освіторія» спільно з Українським центром оцінювання якості освіти.


Захід відбувся 22 лютого 2024 року. Його перегляд буде доступний на YouTube-каналі ГС «Освіторія» за покликанням:



Учасники/-ці вебінару дізнались:

  • про можливі зміни освітніх політик і реформи на основі результатів PISA;

  • на що варто звернути увагу вчителям, які безпосередньо працюють з дітьми.

Спікерка Тетяна Вакуленко, директорка Українського центру оцінювання якості освіти, національна координаторка міжнародного дослідження якості освіти PISA, повідомила: «Майже 20% українських учасників PISA-2022 — студенти/-ки закладів професійної та професійно-технічної освіти, тож викладачам і викладачкам цих закладів буде цікаво дізнатися про те, що саме вміють і знають здобувачі/-ки освіти, які інструменти PISA уже сьогодні доступні для використання закладами освіти».


На вебінарі були розглянуті питання щодо підходів, механізмів та інструментів оцінювання, що використовувалися при проведенні дослідження якості освіти PISA-2022, визначені актуальні напрями розвитку та надані відповідні рекомендації.


Світлана Новікова, Юлія Ткаченко











23 перегляди
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page