top of page

Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція «Інклюзія в умовах воєнного часу»

Умови воєнного часу виставляють нові вимоги та пріоритети організації навчання. Викладачі ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ», навіть у цей складний час, знаходять можливості для свого професійного зросту.

Так, 20-22 жовтня 2022 року на базі Вінницького соціально-економічного інституту пройшла Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція «Інклюзія в умовах воєнного часу». Від нашого закладу освіти в цьому заході прийняли участь четверо викладачів.

Метою конференції була інтеграція зусиль науковців, освітян, представників громадських організацій та усіх зацікавлених осіб щодо обговорення та розв’язання кола проблем, які виникають на шляху впровадження та розвитку в Україні інклюзивного освітнього середовища в умовах воєнного часу.

Організатори конференції розповіли як працювати з такою проблематикою в умовах воєнного часу, а також передали свій досвід й ключові інформаційні та презентаційні матеріали. Учасники активно обговорили питання умов успішності інклюзивного навчання і визначили, що це - постійна робота з персоналом щодо подолання стереотипів, зменшення напруги, а також глибшого інформування про базові та інноваційні технології роботи з інклюзивного навчання.

Всі учасники конференції отримали сертифікати про участь.









45 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page