top of page

Всеукраїнський семінар з фізвиховання

Викладачі фізичного виховання ВСП "Старобільський фаховий коледж СНУ ім.В.Даля" взяли участь у Всеукраїнському семінарі по залученню учнівської молоді до участі у фізкультурно-оздоровчих заходах та учнівській лізі «Здорова Україна», який проходив 26 лютого 2024 року в онлайн форматі.

Організаторами семінару виступили Міністерство освіти і науки України, Комітет з фізичного виховання та спорту України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «UA аctive». Були заслухані виступи Андрія Боляка, Валерія Дудара, Евгена Петрушевича, Оксани Юрків, Тетяни Цанько.

Метою семінару був пошук нових підходів до розвитку фізичної активності молодих людей у процесі навчання – навчання у русі та знайомство з Embodied Learning – освітніми технологіями, заснованими на русі.




Головна мета Учнівської ліги «Здорова Україна» – мотивація школярів до здорового способу життя й рухової активності. А найважливіше завдання – сприяти упровадженню інноваційних технологій у діяльність закладів загальної середньої освіти територіальних громад при проведенні фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.

Програма «Здорова Україна» спрямована на всі вікові категорії та групи населення і має на меті збільшення тривалості життя українців.


До участі запрошувались представники закладів післядипломної педагогічної освіти, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, вчителі фізичної культури, викладачі фізичного виховання закладів освіти та всі зацікавлені особи.

У семінарі взяли участь понад 1500 педагогічних працівників – вчителів та викладачів фізичної культури із різних регіонів України.


Вячеслав Новіков, Карина Савченко












22 перегляди
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page