top of page

Відбулася стратегічна сесія-виставка

29 листопада 2021 року відбулася Стратегічна сесія-виставка «Педагогічна та управлінська досконалість у професійній та фаховій передвищій освіті України: партнерство та європейські стандарти» у межах міжнародного проєкту Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні».

Захід було присвячено відкриттю Центру педагогічної та управлінської досконалості для професійної (професійно-технічної) освіти в Україні для реалізації Концепції розвитку системи підготовки викладачів професійної освіти на основі партнерства та започаткуванню Асоціації з розвитку професійної та неперервної освіти.

В заході прийняло участь більше 250 осіб. Це були представники Міністерства освіти і науки України, Інституту професійно-технічної освіти НАПН України; партнери проєкту; науково-педагогічні працівники закладів професійної, фахової передвищої та вищої освіти, які зацікавлені в піготовці викладачів професійної освіти; роботодавці. В роботі Стратегічної сесії- виставки з нашого коледжу приймали участь: завідувач відділення «Механізація сільського господарства» Луганський П.М., методист коледжу Бондар І.В., заступник директора з навчальної роботи Рогозян О.В.

На відкритті заходу були привітання від заступника Міністра освіти і науки України- Віри Рогової, координатора проєкту Erasmus+ PAGOSTE- Томаса Дайсінгера, Університет Констанца, Німеччина та від Національного ЕРАЗМУС+ офісу України. Була представлена презентація проєкту Erasmus+ PAGOSTE. Були розглянуті питання: Підготовки викладачів професійної освіти в Україні: проблеми і тенденції розвитку; Роль роботодавців у сфері професійної освіти та підготовки викладачів; ЕРАЗМУС+ як нова можливість розвитку інтернаціоналізації та співпраці для професійної освіти України.

Учасники заходу прийняли активну участь в дискусії, щодо напрямків партнерства для підготовки кадрів професійної освіти в Україні та роботи Асоціації з розвитку професійної та неперервної освіти.

Захід проводився off-line та on-line режимі за допомогою сервісу Google Meet.


Петро ЛУГАНСЬКИЙ - зав. відділення "Механізація с.г."


21 перегляд
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page