top of page

Відзнака за розвиток українського спорту

Оновлено: 10 черв. 2021 р.

Спорт і молодь - поняття нероздільні. Колектив ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» живе за принципом: «У здоровому тілі - здоровий дух».

Спортивно-масова робота коледжу багатогранна, потребує чимало зусиль в організаційному плані, проте наша студентська молодь надзвичайно активна.

В нашому коледжі працюють спортивні секції з волейболу, гирьового спорту, в розпорядженні студентів - сучасна тренажерна зала, спортивні майданчики для ігрових видів спорту.

Керівником фізичного виховання в нашому закладі освіти вже багато років працює Суркіс Валерій Якович. Під його керівництвом 30 вихованців секції гирьового спорту стали чемпіонами та призерами 16-ти Чемпіонатів світу в різних країнах: Німеччині, Угорщині, Словенії, Греції, Узбекистані, Франції, Білорусі, Татарстані, Італії.

Валерій Якович від рядового тренера в закладі освіти поступово дійшов до тренера вищої категорії, судді Міжнародної категорії, президента Федерації гирьового спорту Луганської області та члена Президії Федерації гирьового спорту України.

Громадська організація «Всеукраїнське об'єднання громадян «КРАЇНА», метою якої є участь у формуванні сучасної державної ідеології, що відповідає цілям духовного відродження України, нагородила Суркіса В.Я. відзнакою «За розвиток українського спорту»!

Цією нагородою відзначають спортсменів, тренерів та працівників фізичної культури за активну діяльність, спрямовану на розвиток українського спорту.






Вітаємо Суркіса Валерія Яковича з отриманою відзнакою і бажаємо йому і його вихованцям й надалі досягати високих спортивних результатів!



Адміністрація коледжу


285 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page