top of page

Вітаємо з початком нового навчального року!

У Відокремленому структурному підрозділі «Старобільський фаховий коледж Луганського національного аграрного університету» 1 вересня 2021 року відбулись святкові урочистості з нагоди Дня знань. Наша коледжанська родина сьогодні гостинно прийняла славне поповнення – першокурсників!

За давньою традицією нашого коледжу, першокурсники пройшли на лінійку під рушником, який був завжди символом гостинності.

Є дати, які виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України. 24 серпня 2021 року – наша країна святкувала 30 річницю своєї Незалежності. Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею і мудрими, талановитими людьми. Ведучі Ірина Лопатка та Сергій Черняєв, привітали всіх присутніх з Днем народження держави, а сестри Дар’я та Кіра Ткаченко привітали піснею «Україна».

Зі словами привітання і нагородження звернулася до всіх присутніх директор коледжу – Надія Володимирівна Жмуренко.

Першокурсники, які стали студентами нашого коледжу, зробили правильний вибір, тому що Відокремлений структурний підрозділ «Старобільський фаховий коледж Луганського національного аграрного університету» один з найстаріших аграрних закладів освіти східного регіону України. Студенти – старшокурсники ознайомили першачків зі спеціальностями коледжу, на яких вони будуть навчатися.

Атрибути справжнього студента нашим першокурсникам вручили директор коледжу Надія Володимирівна Жмуренко, заступник директора з навчальної роботи Олена Володимирівна Рогозян, заступник директора з виховної роботи Валентина Іллівна Кліменко.

Всім кураторам і групам вручили «Свідоцтво про народження групи». Так розпочався новий літопис студентського життя. Зі словами привітання від кураторів звернулась Драган Ю.Л., куратор групи МС-12.

Також всіх студентів та викладачів привітала мама, Курдюкова Олена Олексіївна.

За традицією, директор пригостила першокурсників смачним короваєм.

Зі словами привітання і благословіння на новий навчальний рік, звернувся до всіх присутніх Отець Миколай, настоятель Свято-Казанського храму с. Веселе, і окропив їх свяченою водою.

Право надати перший дзвоник у 2021-2022 н.р. було надано студенту першого курсу відділення «Механізація с.г.» Станіславу Скакуну.

Вітаємо всіх з початком нового навчального року!

Сьогодні всім ми хочем побажати,

Відмінно вчитись і не помилятись!

В житті ніколи ні на мить не відступать,

І лиш із задоволенням навчатись!


Заступник директора з В.Р. Валентина Кліменко



373 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page