top of page

Заняття зі спортивного туризму

Людина, суспільство не може не впливати на природу. Навіть у період свого відпочинку людина так чи інакше взаємодіє з природою. Особливо ця взаємодія відбувається через такий активний вид відпочинку як туризм.

Навчальна програма предмету «Фізична культура» у ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» передбачає вивчення розділу «Туризм». До розділу входить вивчення техніки безпеки при проведенні туристичних походів, індивідуального та групового туристичного спорядження, типів розпалювання багаття, техніки встановлення наметів.

Викладачі фізичного виховання Суркіс В.Я та Старіков Є.В. проводять практичні заняття з туризму, на яких студенти отримують практичні навички у встановленні намету. Викладачі разом зі студентами розглядають та аналізують допущені помилки, поєднуючи теоретичні знання з практичними вміннями і навичками.

Туризм можна сміло визнати як один із способів природокористування, оскільки перебуваючи на природі, людина так чи інакше використовує навколишнє середовище, його ресурси.

Отримані на цих заняттях навички студенти впевнено можуть застосувати в туристичному поході!


78 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page