top of page

Медіаграмотність в умовах війни - потреба сучасного суспільства

З метою формування у студентської молоді негативного ставлення до російської пропаганди та створенню ефективної системи протидії дезінформації у закладах освіти Науково-методичний центр ВФПО та відділ зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Київській області Департаменту патрульної поліції першого лютого о 14.00 організували зустріч студентських та педагогічних колективів з інспектором відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Київській області Департамента патрульної поліції Іванченко Євгенією та тренеркою з медійної грамотності Анастасією Улюшевою (ГО "Асоціація демократичного розвитку").



Студенти і викладачі ВСП "Старобільський фаховий коледж СНУ ім.В.Даля" взяли активну участь в цьому заході і разом з освітянами з усієї України ознайомились з формами і методами впливу на молодь російської пропаганди.

Російські спецслужби активно використовують соціальні мережі та онлайн-ігри для того, щоб поширювати серед молоді дезінформацію та ідеї насильства, зокрема масшутінга та мінування закладів освіти - саме це обговорювалось на зустрічі. Цікавою і повчальною була також інформація про розпізнавання фейків та медійних маніпуляцій.

Отримана інформація допоможе учасникам вебінару критично мислити та споживати правильний контент.

Світлана Новікова










52 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page