top of page

«Модернізація змісту професійної освіти в умовах євроінтеграції України - 2024»

Викладачі ВСП «Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля» циклової комісії зооветеринарних, агроекономічних, природничих дисциплін і фізичного виховання долучилися 17 квітня 2024 року до IV Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Модернізація змісту професійної освіти в умовах євроінтеграції України - 2024», яку підготувала та провела Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти». Співорганізаторами конференції виступили: Інститут професійної освіти Національної академії педагогічних наук України, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області.









Актуальними для розгляду були питання нормативно-правового забезпечення освітніх змін в Україні, формування цифрових навичок освітян на шляху до євроінтеграції професійної освіти,   упровадження програм короткострокового навчання для здобуття часткових та мікро кваліфікацій -  вимога часу, що відповідає євроінтеграційним процесам, тощо.


Конференція пройшла цікаво, багатогранно, інформаційно насичено. Кожен з учасників знайшов для своєї професійної діяльності багато корисного, пізнавального, набув досвіду  у сфері модернізації освіти України.


Дякуємо організаторам конференції за надану можливість стати частиною команди, що стоїть на засадах модернізаційних процесів професійної освіти в умовах євроінтеграції України.



22 перегляди
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page