top of page

Онлайн-нарада НМЦ ВФПО

Викладачі фізичного виховання ВСП «Старобільський фаховий коледж СНУ імені Володимира Даля» 2 листопада 2023 року прийняли участь у Всеукраїнській онлайн-нараді (ZOOM-конференція) Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти з головою Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України. Нарада проводилась з питань популяризації і роз’яснення Стратегії розвитку фізичного виховання та спорту здобувачів освіти та Регламенту проведення спортивних ігор України серед студентів закладів фахової передвищої освіти.

В заході взяли участь близько 400 учасників: викладачі фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти, заступники директорів з виховної роботи.

Стратегію розвитку фізичного виховання та спорту здобувачів освіти та Регламент проведення спортивних ігор України серед студентів закладів фахової передвищої освіти розроблено Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України з метою впровадження інноваційних підходів у залученні студентської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом та різних видів рухової активності, мотивації до здорового способу життя.


Заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України презентував основні підходи до розвитку фізичного виховання та спорту здобувачів освіти, дав відповіді на питання учасників наради.


Новіков В.М.






23 перегляди
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page