top of page

Онлайн-семінар «Інноваційні технології виробництва продукції свинарства»

Викладачі циклової комісії зооветеринарних дисциплін спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 22 лютого 2024 року взяли участь в онлайн-семінарі «Інноваційні технології виробництва продукції свинарства», який проводив Науково-методичний центр ВФПО.


Спікери онлайн-семінару розкрили питання стану і перспектив розвитку свинарства, особливості генетичних досліджень, сучасні підходи в організації мікроклімату в приміщеннях з утримання свиней, технологічні рішення у сучасній технології виробництва свинини на промисловій основі, автоматизацію підгодівлі поросят-сисунів, показали досвід використання фітобіотиків у промисловому свинарстві та інноваційні підходи в організації утримання та годівлі свиней різних статево-вікових груп; ознайомили з комплексом лабораторно-діагностичних досліджень для промислового свинарства.


Учасники онлайн-семінару звернули увагу на особливості підготовки фахівців для галузі свинарства у закладах вищої та фахової передвищої освіти України та їх практичну підготовку. Онлайн-семінар пройшов на високому професійному рівні, інформаційно насичено, змістовно, цікаво.










26 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page