top of page

Підвищення кваліфікації голів циклових комісій

Голови циклових комісій ВСП «Старобільський фаховий коледж СНУ ім.В.Даля» 18-19 жовтня 2023 року підвищили свою кваліфікацію на тему «Педагогічна інноватика та інноваційні процеси у закладах фахової передвищої освіти» на базі Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти (м. Київ). Навчання відбулося в режимі онлайн.

Курси були організовані з метою підвищення професійної компетентності голів циклових комісій та ефективності організації й управління освітнім процесом в закладах фахової передвищої освіти, поширення інноваційних педагогічних практик відповідно до сучасних вимог до змісту і форм підготовки здобувачів освіти.

Лекторами були науково-педагогічні та педагогічні провідні спеціалісти Науково-методичного центру ВФПО. Дводенна робота курсів підвищення кваліфікації голів циклових комісій пройшла плідно, в дружній обстановці. Опанування теоретичного матеріалу було закріплено опрацюванням тестових завдань у Google-формі. Всі учасники згодом отримають сертифікати про навчання.

Голова ЦК агроекономічних дисциплін

Аліна АБРАМОВА




31 перегляд
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page