top of page

Підтримка психологічного здоров’я особистості в умовах війни

Викладачі ВСП «Старобільський фаховий коледж СНУ ім.В.Даля» взяли активну участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Підтримка психологічного здоров’я особистості в умовах війни: міжнародний досвід та українські реалії», яка проходила 30 квітня та 01 травня 2024 року.  Конференція відбувалась у змішаному форматі.






Мета конференції: посилення науково-методичного супроводу підготовки фахівців психологічної служби і педагогічних працівників щодо надання базової психологічної підтримки у роботі з дітьми, які отримали психологічну травму, та вивчення успішного досвіду запровадження багаторівневої системи надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу та упровадження протоколів реагування, чітких алгоритмів перенаправлення для надання фахової допомоги.


Напрями роботи конференції:

1. «Підтримка психологічного здоров’я особистості в умовах війни»;

2. «Психологічні аспекти реабілітації та супроводу особистості в інклюзивному середовищі»;

3. «Технології психологічного супроводу конструювання поведінкових моделей особистості у несприятливих обставинах»;

4. «Психологічна підтримка та реабілітації дітей через використання потенціалу природних екосистем та рекреаційних можливостей природно-заповідних територій»;

5. «Підвищення кваліфікації практичних психологів закладів освіти з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах збройного конфлікту».


Конференція пройшла цікаво, багатогранно, інформаційно насичено. Кожен з учасників знайшов для своєї професійної діяльності багато корисного, і пізнавального.

Дякуємо організаторам конференції за надану можливість стати частиною команди, що стоїть на засадах психологічного здоров’я особистості.






12 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page