top of page

Результати конкурсу «EDUCATION WEBSITE 2020»

Оновлено: 5 січ.

ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» успішно прийняв участь у конкурсі на кращий вебсайт серед закладів фахової передвищої освіти «EDUCATION WEBSITE2020». Цей конкурс було організовано Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» за сприяння Міністерства освіти і науки України і розпочато у листопаді 2020 року.

Конкурс було проведено для сприяння впровадженню інформаційних технологій в освітній процес та забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників - викладачів, здобувачів освіти, батьків. Очікуваний результат - стимулювання ініціативи, акцентування уваги на важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність закладів освіти через інтернет, забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, висвітлення кращого досвіду та поліпшення освітньої, наукової, профорієнтаційної та інноваційної діяльності за допомогою використання інформаційних технологій.

У Конкурсі взяли участь 652 заклади фахової передвищої освіти. Наш коледж потрапив до 35 закладів, які набрали найбільшу кількість балів відповідно до Положення про Конкурс та перейшли до II етапу, про що було повідомлено у лютому 2021 року.

За результатами II етапу Конкурсу «EDUCATION WEBSITE2020» ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» потрапив у 15 найкращих сайтів і відзначений у номінації «Кращий інтуїтивний дизайн»!

Нам дуже приємне таке визнання, ми й надалі будемо вдосконалювати контент сайту коледжу, підвищувати його динамічність та інтерактивність.

Сайт закладу фахової передвищої освіти є конкурентною перевагою та одним з потужних інструментів системи маркетингових комунікацій у сфері вищої освіти.



80 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page