top of page

Стартап школа Sikorsky Challenge

У вересні 2020 року проєкт USAID “Економічна підтримка Східної України” (Проєкт USAID) та Інноваційний холдинг “Сікорскі Челендж” підписали грантову угоду “Стартап школа Sikorsky Challenge: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей”. Луганський національний університет прийняв активну участь в проєкті.

Студенти та викладачі ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» прийняли активну участь у цьому проєкті. Кожен з учасників стартап школи презентувал свої найкреативніші та найсміливіші ідеї для того, щоб у подальшому почати їх втілювати у життя.

Тренери Інноваційного холдингу протягом 9 місяців надавали нові знання та всебічний супровід слухачам стартап школи, наповнювали новими знаннями і навичками, які в майбутньому допоможуть їм монетизувати свої інноваційні ідеї та сприятимуть незалежній підприємницькій діяльності, що орієнтована на розроблення і виведення на ринок власного продукту.

На конкурсі було представлено 6 проєктів. Всього у м. Старобільськ за цією програмою взяли участь у тренінгах понад 30 слухачів та 16 викладачів.

Бажаємо всім учасникам творчих здобутків, плідної праці та нових звершень!


40 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page