top of page

Тренінг професійного розвитку «Teaching Success»


Викладач ВСП «Старобільський фаховий коледж СНУ ім. В. Даля» Проказа Євгенія Миколаївна взяла участь у тренінгу «Teaching Success», організованому деканесою Аграрного факультету СНУ ім. В. Даля Лілією Мартинець. «Teaching Success» це інтегрований підхід для покращення якості викладання та навчання. Тренінг проходив на протязі двох місяців і завершився на початку листопада. В тренуванні взяли участь 15 учасників: співробітники та аспіранти Аграрного факультету СНУ ім. В. Даля, ВСП «Донбаський аграрний фаховий коледж СНУ ім. В. Даля», ВСП «Старобільський фаховий коледж СНУ ім. В. Даля».


Протягом останніх двох модулів учасники мали змогу використати на практиці свої знання з мистецтва викладання, самостійно напрацювати свої концепції викладання, «сходити у гості» до викладачів різних галузей і спеціальностей, знайти нестандартні рішення для подальшого розвитку, а головне – розробити свої творчі проєкти та успішно їх захистити. Комунікація в колективі, надання зворотного зв’язку є вкрай важливим чинником для розвитку команди, установи, що й було продемонстровано під час тренінгу.

Організатори сподіваються, що цей досвід допоможе учасникам уникнути помилок в своїх закладах освіти, використовувати якомога більше активних, інтерактивних методів у викладацькій діяльності.


Євгенія ПРОКАЗА, викладач





67 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page