top of page

Щасливого лету Вам, випускники!

Оновлено: 1 лип. 2021 р.

У ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» відбулись урочистості з нагоди випуску студентів 2021 року.

Ось і настав цей день розставання з Коледжем! Подія ця і радісна, і сумна одночасно! Радісна, тому що в самостійне життя вступає нове покоління випускників! А сумна, тому що випускники прощаються з коледжем, з рідними і затишними стінами аудиторій, гомінкими коридорами, щирими друзями, викладачами – наставниками! Як непомітно проминуло 4 роки навчання! Позаду - безтурботне юнацтво ! Попереду – залік по найважчій темі «ЖИТТЯ»! І вже завтра випускникам відкриється дорога у доросле самостійне життя!

Студенти, викладачі, батьки, гості оплесками привітали випускників і їх кураторів!Ведучі заходу Ірина Лопатка і Сергій Черняєв надали характеристики груп випускників. Надовго запам’ятаються випускники групи В-41, куратор Юлія Драган - непосидючі, енергійні, балакучі, емоційні, дотепні, комунікабельні, чесні!

Випускники групи М-41, куратор Юрій Мороз - відкриті, життєрадісні, балакучі, рішучі, відважні, товариські, щирі!

Випускники групи Р-41, куратор Аліна Абрамова - привітні, ввічливі, дотепні, відкриті, вдячні, самостійні, усміхнені, товариські!

Випускники групи Т-41, куратор Оксана Расходова - дружні, активні, артистичні, чуйні, веселі, балакучі, добрі, відповідальні, привабливі, вдячні, сучасні, модні, інстаграмні!

Випускники групи М-42, куратор Михайло Ткаленко - доброзичливі, артистичні, толерантні, комунікабельні, серйозні і гумористи, надійні!

Випускники групи МС-23, куратор Володимир Величко - особливі, безстрашні, відважні, допитливі, наполегливі, принципові!

Директор Надія Володимирівна Жмуренко привітала випускників із закінченням коледжу і вручила грамоти відмінникам навчання і подяки їх батькам за виховання дітей, а також грамоти за активну участь у аматорському мистецтві і спортивній діяльності нашого закладу освіти.

Випускники 2021 року привітали співробітників коледжу – всіх, хто доклав зусиль, щоб їх перебування в коледжі було комфортним і затишним, а навчання – успішним, і побажали:

Щоб були ви здорові, щоб були ви багаті,

Щоб мир та любов панували у хаті!

Хай доля й удача в житті не минають

Студенти хай люблять, завжди поважають!

Від імені батьків, випускників привітали мами Юлія Станіславівна Холодницька і Маргарита Анатоліївна Кравцова , які посипали випускників зерном, благословляючи у світлу путь на добрії діла, щоб доля щасливою була , і висловили подяку дирекції коледжу, викладачам, кураторам за високий професіоналізм і компетентність, цілеспрямованість і клопітку працю, і вручили директору запашний каравай.

З привітальним словом до випускників звернулись куратори Юлія Леонідівна Драган і Аліна Сергіївна Абрамова та запропонували перерізати стрічку, як символ виходу у нове життя, прив’язати до повітряних кульок і випустити у небо зі своїми побажаннями, планами , з надією, що вони неодмінно здійсняться. Для всіх присутніх звучали мистецькі вітання- пісні, у виконанні Кіри Ткаченко, Сергія Черняєва, і випускниць - солісток коледжу Дарї Скрібцової і Маргарити Костенко. Для випускників 2021 року пролунав останній дзвоник і сповістив, що самостійне життя розпочалось! Високого неба! Ясної погоди! Щасливого лету Вам, випускники!

Валентина КЛІМЕНКО – заступник директора з виховної роботи




284 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page