top of page

ІV Міжнародна науково-практична конференція "Агро-ІТ", другий день

28-29 березня 2024 року відбулась ІV Міжнародна науково-практична конференція «Використання інформаційних технологій для оптимізації процесів виробництва сільськогосподарської продукції та управління підприємствами» (Агро-ІТ), яку підготував і провів Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля. Учасниками конференції стали науковці, освітяни, керівники та спеціалісти аграрних підприємств, фермери, ІТ спеціалісти, здобувачі вищої освіти, представники інших  підприємств та організацій, зацікавлені у використанні інформаційних технологій в аграрному секторі економіки.


Викладачі ВСП «Старобільський фаховий коледж СНУ ім. В. Даля» в кількості 11 осіб взяли участь у роботі тематичних секцій конференції за такими напрямами: новітні концепції, теоретичні та практичні проблеми у сфері аграрних наук, сталого тваринництва і добробуту тварин; інформаційні технології та апаратно-програмне забезпечення в агропромисловому комплексі; сучасні напрямки розвитку підприємств в аграрному секторі економіки.




Доповідачі презентували свої доповіді, що були присвячені сучасним інформаційним технологіям у сільськогосподарському виробництві, інформаційним технологіям у виробництві сільськогосподарської продукції та управлінні підприємствами, використанню IT технологій для оптимізації процесів виробництва сільськогосподарської продукції та управління підприємствами.



Під час конференції учасники мали можливість набути та вдосконалити  навички використання систем Агро-IT, ознайомитися з інноваційними методами аналізу та контролю стану вирощування сільськогосподарських культур та виробництва продукції тваринництва, розробкою засобів та інструментарію для вимог ветеринарного контролю на підприємствах (виробничих, м’ясопереробних та інших), а також збору та обробки інформації діяльності сільськогосподарських підприємств України. Дякуємо організаторам конференції за надану можливість обміну досвідом!






52 перегляди
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page