top of page

Бібліотерапія – лікування книжками

Цілюща дія книги на людину широко використовується лікарями та педагогами. Бібліотерапія є складним поєднанням книговедення, психології та психотерапії.



Для формування у студентської молоді мотивації до читання, як психотерапевтичного методу, завідувачка бібліотеки ВСП «Старобільський фаховий коледж СНУ імені Володимира Даля» Ольга Ковальова взяла участь в онлайн-семінарі на тему «ВВЕДЕННЯ В ТЕМУ БІБЛІОТЕРАПІЯ». Цей захід був організований Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти  07 березня  2024 року.






Учасники семінару спілкувались  з Дафною Максимов Шарон - освітнім психологом, міжнародним експертом по роботі з травмою та посттравмою у дітей та підлітків, керівником міжнародного проекту Хібукі-терапія, Благодійних реабілітаційних центрів допомоги дітям та сім’ям Кinder Velt, здобувачем PhD з психології кафедри ПУ ЦІПО ДЗВО «УМО» (ІЗРАЇЛЬ). Обговорювалися методи, цілі методики бібліотерапії та плюси даного методу, вправи, які застосовуються в методиці (написання листа, вірша без рими, читання вголос, рольове читання та інше).

Семінар був дуже цікавий і пізнавальний, бажаючі можуть переглянути семінар у записі.

Покликання на перегляд зустрічі  http://surl.li/qvfwo


Статтю підготувала Ольга КОВАЛЬОВА


43 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page