top of page

Вейпінг – шкідливо чи ні?

Серед багатьох проблем освітнього процесу молоді проблема паління є однією з найгостріших на даному етапі. Без вирішення цієї проблеми неможна виховувати здорової, життєрадісної, всебічно розвиненої особистості.

Сьогодні ми говоримо про те, як люди починають палити у молодому віці. Саме курці, які познайомилися з сигаретою до 18 років, не можуть самостійно «розлучитися» з нею до кінця життя. Молоді люди впевнені, що кинути палити легко. Проте, далеко не всім з них вдається позбутися від нікотинової залежності.

Паління та його вплив на організм людини стали сьогодні і медичною проблемою, тому варто замислитись: запалювати цигарку, чи зберегти своє здоров’я і довколишніх.

Курці просто забувають: усе, що потрібно легеням, – це чисте повітря.

Правильність цих висловів безсумнівна, і на протязі всього життя ви будете кожен раз переконуватись в цьому.

Але необхідно зрозуміти – паління є не тільки особистою проблемою кожної людини окремо, але й гострою соціальною проблемою, з якою пов’язане майбутнє людства. Враховуючи той факт, що тютюн викликає сильну психологічну залежність, а кинути палити дуже важко, батькам та кураторам необхідно проводити бесіди зі своїми дітьми про шкідливість тютюнопаління та не провокувати шкідливу звичку своїм негативним прикладом.

Тому у ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» була проведена відкрита виховна година на тему : «Вейпінг – шкідливо чи ні?». Виховну годину підготували та провели студенти 3 курсу спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Лопатка Ірина, Черняєв Сергій та куратор групи Васюніна Т.Г.

Під час проведення позааудиторного заходу студенти познайомилися з причинами підліткового паління, їх наслідками, впливом електронної сигарети на організм молодої людини, переглянули відеофільм «Чи безпечніші електронні сигарети та кальян за звичайне куріння?» і отримали поради як можна позбавитися цієї пагубної звички.


Тетяна ВАСЮНІНА - куратор




50 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page