top of page

Виховна година до Дня Перемоги

Під час проведення заходів тижня циклової комісії технічних дисциплін 17 травня 2021 року у ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» була проведена відкрита виховна година присвячена Дню Перемоги: «Визволення Старобільщини від фашистської окупації».

Підготували виховний захід викладачі циклової комісії технічних дисциплін Ложечка С.М., Величко В.В., Брюховецький В.В. разом зі студентами груп: М-11, МС-12, МС-23.

Усе далі віддаляються в минуле події Другої світової війни, все менше залишається в живих її учасників. Виростають покоління, які дізнаються про ту війну з книг і кінофільмів. І для них війна є далеким минулим, історією століття, яке пройшло. Відеопрезентація про Старобільщину воєнних років продемонструвала нашій молоді тих, хто героїчно боровся на фронтах, хто тяжко працював у тилу, хто звільняв Старобільщину, хто пережив окупацію. До відеопрезентації ввійшли спогади ветеранів-визволителів. Це тільки мала частина правди про воєнне лихоліття, яку ми повинні зберегти.

Але всі ми розуміємо, що ворог прийшов на нашу землю з метою поневолити та з часом і знищити нас. Тому всі люди стали на захист своєї Вітчизни. Для нашого народу це була війна за звільнення своєї Батьківщини від ворога.

У презентації підібрані матеріали, які показують наш край у роки війни і переносять нас у той далекий січень1943 року.



Голова циклової комісії технічних дисциплін Сергій ЛОЖЕЧКА



59 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page