top of page

Гендерна специфіка формування мотивації для досягнення успіхів сучасною молоддю

Викладачі ВСП «Старобільський фаховий коледж СНУ імені Володимира Даля» 9 листопада 2023 року взяли участь в онлайн-семінарі на тему «Гендерна специфіка формування мотивації для досягнення успіхів сучасною молоддю». Семінар проводився на платформі ZOOM Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти за участю практичних психологів та педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти. Основна мета проведення заходу - популяризація гендерної рівності в Україні.

Розглядалися такі важливі питання.

  • 1. Концепція мотивації в психоаналізі. Потяг до життя та потяг до смерті за З. Фрейдом. Комплекс неповноцінності за А. Адлером. Доповідач: Наталія Облакевич, психоаналітик, арт-терапевт.

  • 2. Шляхи залучення молоді до громадської активності: методичні пропозиції. Доповідач: Губіна Світлана, координаторка освітніх програм ГО Центр гендерної культури, експертка з гендерних питань і недискримінації.

  • 3. Подолання страхів і тривожності у молоді через набуття навичок тактичної медицини за алгоритмом MARCH. Доповідачі: Наталія Соломянюк, д.е.н., сертифікований інструктор Курсу (Польща, США) «Tactical trauma care for civilians; Гліб Бофф, сертифікований інструктор Курсу (Польща, США) «Tactical trauma care for civilians».

  • 4. Мотивація досягнення успіху та пастки гендерних стереотипів. Доповідач: Тетяна Горошко, завідувачка Центру практичної психології і соціальної роботи Комунального закладу «Полтавський міжшкільний ресурсний центр Полтавської міської ради».

  • 5. Розвиток мотивації як складова навчального успіху. Доповідач: Зінаїда Антонова, доцент кафедри психології та педагогіки Хмельницького національного університету.

  • 6. Роль жінок України під час війни в соціальній,економічній, освітній сфері. Доповідач: Остренська Анастасія, директорка навчального закладу ТОВ Біржовий Університет, співзасновниця благодійного фонду «Олдерс».


Максим КОВАЛЬОВ, викладач







42 перегляди
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page