top of page

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Співчуття рідним і близьким з приводу загибелі захисника України - Лукіна Назарія, випускника ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ».



Після закінчення нашого закладу освіти студенти влаштовуються на роботу або продовжують навчання, але не цього разу. 24 лютого 2022 року змінило життя багатьох наших випускників, які замість роботи та навчання, пішли захищати свої сім'ї, міста, українську землю від російського загарбника.



Так сталось і з випускником нашого коледжу Лукіним Назаром, який після навчання у нашому коледжі за спеціальністю “Ветеринарна медицина” не пішов лікувати тварин, а став на захист своєї держави.


Захищаючи Україну від російського агресора, 18 жовтня під час виконання бойового завдання на Херсонщині матрос розвідки Лукін Назарій Петрович загинув.


Адміністрація коледжу, колектив викладачів, одногрупників висловлює глибоке співчуття рідним, близьким з приводу загибелі Назара.

Важко знайти слова втіхи… Та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, всіх, хто знав його, любив і шанував.




Вічна пам’ять і слава українському воїну! Слава Герою!














78 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page