top of page

З Днем незалежності України!


Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!


Стільки світанків і заходів сонця зустрічала наша чудова, щедра, невимовної краси земля!

Здавалося б, ми, народ, що споконвіків проживає на цій родючій землі серед золотих розливів пшеничних ланів, повинні бути щасливими й заможними, тим більше, що відзначаємося працьовитістю й лагідною вдачею.

Наша країна повинна була стати раєм на Землі! А вона протягом століть чорніла від горя, злиднів і нескінченних воєн.

Річки були кривавими, землі – випалені і витоптані ногами жорстоких загарбників.

А в небо здіймався стогін поневоленого і замученого народу.

Це сталося тому, що багатьом щасливе життя нашої землі не давало спокою, а заздрість засліплювала очі на страждання інших, штовхала на жахливі злочини.

Природа була нашій Батьківщині доброю матінкою, а історія – лютою мачухою.

Ми пережили багатьох загарбників, які приходили і йшли. Переживемо й сьогоднішнє зло. Український народ витривалий, ми вперті, ми як ніколи єдині, адже наша мета – захистити свою країну.

Наш народ – нащадки тих, хто оселився на цій землі, щоб жити й любити, і за тисячоліття ця земля стала частиною нашого серця й душі, тому ми не можемо її віддати ніколи й нікому.


Новий 2023 – 2024 навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна протистоїть одній із найпотужніших армій світу, тому далеко не всі студенти, учні мають можливість переступити поріг свого закладу освіти. Та навіть у цих умовах викладачі, учителі продовжать навчати вічним і незаперечним людським цінностям онлайн!

Сьогодні наша Вітчизна у смертельній небезпеці, тому кожному із нас необхідно плекати в собі патріотичні почуття, гартувати волю і силу, вірити у світлу долю рідної України, шукати для наслідування приклади героїзму і патріотизму в історичному минулому та літературних творах, що несуть у собі поклик палкого, поневоленого, але нескореного серця і бунтівної душі, що навіть у найтяжчий час не втратила прагнення до найціннішого – волі та щастя.

Українці незламні, тому що дуже люблять волю. Ми – особливі, і тому не зупинимося ні перед ким. Жити у незалежній країні – наша найзаповітніша мрія, до якої ми йдемо, не дивлячись на всі перешкоди.


З Днем незалежності нашої країни! Слава Україні!



28 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page