top of page

З Днем єднання Україно!

Живи, Україно, живи для краси,

Для сили, для правди, для волі!

Шуми, Україно, як рідні ліси,

Як вітер в широкому полі.

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 14 лютого 2022 року № 53 та з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно–пропагандиського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість 16 лютого 2022 року оголошено Днем єднання.

У ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» 16 лютого 2022 року, до Дня єднання, у читальній залі проведена зустріч студентської молоді з ветеранами-захисниками. Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями. Вони спонукали до боротьби за незалежність. Ця зустріч присвячена територіальній цілісності, соборності та захисту незалежності України. Ми з вами повинні пам’ятати ветеранів-захисників, виявляти до них розуміння і повагу. Вони пройшли крізь війну, для них вона триває, у спогадах, снах, думках. Бажаємо захисникам і всім нам здоров’я, щастя, миру, душевного спокою, злагоди, добробуту у великому домі, який зветься Україна.

Пам’ятаймо, що в єдності – наша сила! Разом ми переможемо будь-якого ворога – і зовнішнього, і внутрішнього. Слава Україні!



125 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page