top of page

Справжня любов чи закоханість

У гуртожитку № 3 ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» 14 квітня 2021 року відбулось засідання гуртка «Я + Ти» на тему: «Справжня любов чи закоханість».

Кожна людина мріє зустріти справжнє кохання, так як без цієї складової неможливо пізнати справжнє щастя. Кохання не можуть замінити жодні життєві блага - ні гроші, ні слава, ні високий соціальний статус. Тому ми прагнемо знайти справжнє кохання, ми намагаємося зрозуміти чи кохаємо людину з якою нас звела доля, ми готові жертвувати заради кохання дуже багатьом.

На засіданні Сухарєва Лілія та Решетняк Анастасія розповіли дівчатам, що відрізнити кохання від закоханості буває дуже непросто, тому що між ними є багато спільного. Як кохання, так і закоханість породжують бажання володіти коханою людиною і приносять радість від спілкування з нею. Але, тим не менш, щоб зрозуміти чи кохаєш людину, можна копнути глибше і побачити неозброєним оком, що між закоханістю і коханням існує багато явних відмінностей.

Вихователь провела бесіду з питань: Як дівчата зрозуміли відмінності між справжньою любовʼю та закоханістю? У чому відмінність між любовʼю та закоханістю? Чи існує любов з першого погляду? Чи потрібно вчитися любові? чи є обовʼязки в коханні? З цих питань дівчата висловлювали свої думки і обговорювали їх. Вихователь запропонувала також пройти невеликий тест «Визначення любові».

На цьому засіданні дівчата зробили висновок, що почуття справжнього кохання і справжньої закоханості дуже схожі, але все ж не є одне і те ж. Адже любов не є закоханість, і не кожна закоханість виростає в справжню любов.


Оксана ГАПОТЧЕНКО - вихователь


71 перегляд
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page