top of page

Ідеал жінки в історії людства

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини - Матері.

В цей день, чудовий , весняний, людство вшановує жінку: жінку – господиню, жінку – трудівницю, жінку – берегиню життя на Землі. А перш за все жінку – матір.

У ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» 19 травня в гуртожитку № 3 відбулося засідання гутка «Я + Ти» на тему: «Ідеал жінки в історії людства».

Основною метою даного засідання є виховання ніжного ставлення до самої близької людини на Землі, поглиблення почуття вдячності за неньчину турботу, виховання поважного ставлення до жінки-матері.

Ведучі Лопатка Ірина та Величко Анна розповіли історію виникнення цього свята та зачитали вірші про найдорожчу людину у світі – про Маму. А

вихователь про досягнення дванадцяти жінок-винахідниць, які змінили хід історії, бо історія багато разів доводила, що представниці прекрасної статі — це щось більше, ніж просто матері, дружини, дочки або сестри. У жінці прихована величезна сила і тяга до нових відкриттів, яка іноді так несправедливо забувається людством.



37 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page